Metoda n-am inventa-o eu, şi este recomandată inclusiv de Doi dintre chirurgii cu care colaborez şi Doi dintre internişti, plus un dermatolog. Asta numai în jurul meu… AM vorbit, ne-am sfătuit PE tema asta. Atunci Când nu mai ai idei de modele pentru Unghii, Instagramul este cea mai Bună… Foarte multi Ani AM le probleme destul de urate si dureroase cu unghiile. Am incercat si eu cateva tratamente, EXODERIL, Fungalor,… Scump si fara nici un rezultat. Dar am curatat Cat de mult am putut partea bolnava si apoi am tamponat unghiile cu otet nediluat, uneori chiar le inveleam in comprese cu otet, pe care le tineam Cat de mult suportam. Un DURAT ceva timp INSA rezultatele au fost bune. Si acum folosesc otet de cate ori IMI Tai unghiile sau chiar mai des. Reusesc sa le pastrez intr-o Stare destul de Buna. AM omnimicoza de foarte mult timp, AM ținut déjeuné PE cale orala, Dar AM, probleme cu ficatul, AM renunțat, Dar de ceva timp, Îmi face puroi la Unghii, în Special la degetul Mare de la picior, plus ca au luat o forma tare ciudata și urâtă , de multe ori nu mai pot încălțăminte cu nimic, așa de rău mĂ Dor unghiile. Ce sa UAI, Dar doar local, nu pot oral.

Mulțumesc Buna ziua Doamna médecin… v.am scris PE FB dans Privat.. va rog IMI puteti raspunde Așa-i. E extrema opusă adică acide acétique, adică acide versus bicarbonate à = bază. Fiindcă schimbă radical PH-UL, UCIDE și El ciuperca. Nu știu ce să zic. Dar vă costă ceva să încercați? Fiindcă schimbara brutală a pH-ului, îi da ciupercii în Cap. Oţetul visage acide pH, bicarbonate Atul Bazic. Terbinafin o TB/Zi si taficen Crema local… o Alta varianta de déjeuné Care “Merge” bine (CAM 5-6săptămâni de déjeuné) Unii recomandă oţetul de mere în loc de bicarbonate Atul meu. Nu mĂ-ntrebaţi de ce de mere, şi nu de vin clasic. Posibil, nu l-am încercat.

De ce-i Bun şi El? PRAF aplicat PE periuta Umeda. Deci nici PRAF total uscat, nici pâtes moale. Ar trebui sa AIBA si efect Abraziv, ca Praful de curatat PE fundul cratitei. În fiecare seară, degetele cu Unghii BOLNAVE ţinute în apă călduţă Cam 5 minute, apoi frecate énergique cu o periuţă cu bicarbonate at de sodiu. Energic, în Zona unghiei, aşa cum freci cratiţele cu tickets. Lăsat să se usuce, apoi Dimineaţa Speli cu Apă + săpun. Și se repetă şi se repetă şi se repetă zilnic, Cu săptămânile. Heyy. E o glumăăă!! Exoderilul e una dintre sutele de soluţii cu FIX acelaşi efect/sau nu.

Rahat. Nici mai Grozav, nici mai Prost. E o variantă.) Si eu ma confrunt cu micoza unghiilor de la picioare de foarte multi Ani. Am incercat canespor, kitonail, EXODERIL, crème facute dans farmacie, etc. Multi dermatologi. Ultima OARA am luat si pastile si mi-au afectat ficatul INSA unghiile nu au, nicio imbunatatire. Una DIN Unghii deja este “mancata”, mai exista doar un sfert DIN EA, e foarte groasa si aproape Neagra.